SKU: 498009

Bestel hier direct en snel het Wales vrouwen voetbalshirt 2022-2023 van adidas. In dit voetbalshirt speelt het Welsh vrouwenelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2023 in Australië en Nieuw Zeeland. Voor kinderen kun je dit voetbalshirt bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en voor volwassenen is dit tenue beschikbaar in de maten XXS, XS, S, M, L, XL en XXL.

Het Wales vrouwen voetbalshirt 2022-2023 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de brede ronde witte hals met een groene lijn. In de iconische Scarlet colourway, heeft het een geribbelde ronde halslijn en korte mouwen voor een strak gevoel.  Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen staan in het wit op beide schouders en de logo's van de nationale voetbalbond en adidas zijn centraal op het voetbalshirt geplaatst.  Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Fishlock, Harding, Green, James, Ingle, Ladd, Estcourt, Dykes en nog meer sterren dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons om het vrouwen voetbalshirt van Wales te kopen. In deze shops kun je het tenue ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!